STEFANOVIĆ: Neće biti nikakvog nasilja na protestu SZS!

Autor: Tanjug

Vesti

30.03.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikakvog nasilja 13. aprila za kada je najavljen protest opozicionog Saveza za Srbiju neće biti, a ako neko pokuša da izazove nasilje, suočiće se sa ozbiljnom i čvrstom reakcijom države", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Garantujem da ako neko pokuša nasilje, suočiće se sa ozbiljnom i čvrstom reakcijom državnih organa - rekao je Stefanović na TV Pink odgovarajući na pitanje šta će država preduzeti ako pristalice SzS "krenu u nasilje, premlaćivanje i blokiranje". 

Naglasio je da su svi upozoreni da moraju da se ponašaju po zakonu. 


- Svima je dozvoljeno i da protestuju i da se okupljaju, i nepijavljenje skupove tolerišemo. Održite vi neprijavljen skup u Berlinu danas, da vidite šta će da vam kaže berlinska policija. Imaćete rok od tri sekunde da se spakujete i vratite kući - kaže Stefanović. 

Naglasio je da se, međutim, nasilje nad građanima, kao i nad policijom, neće tolerisati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Marija

30.03.2019 08:32

Nasilje treba da bude strogo kaznjeno!

Nena

30.03.2019 08:36

Stop nasilju! Treba kazniti sve koji pokusaju da remete mir.

Miki

30.03.2019 08:39

Smatram da treba kaznjavati i neprijavljene skupove! A da ne pricam o nasilju i vandalizmu koji nazalost gledamo u poslednje vreme!

Lavica

30.03.2019 08:44

Policija sigurno nece dozvoliti bilo kakav vid nasilja. Srbija je pravna drzava u kojoj moze da se seta, ali bez vandalizma i ratnog huskanja. A ko zeli vlast, za to postoje izbori.