(FOTO) Spremaju nam "ukrajinski scenario"! Evo dokaza da iza krvavog Majdana i protesta u Srbiji stoje iste arhitekte!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blokada Kolarčeve ulice u strogom centru Beograda koju su danas izvele pristalice Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog Saveza za Srbiju odlična je potvrda da iza takozvanih građanskih protesta u Srbiji stoje strani centri moći, s obzirom na to da su gotovo istovetne blokade sprovedene u Kijevu na trgu Majdan tokom 2014. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Z. ŽESTIĆ
Kijev 2014. i Beograd 2019. godine

To je primetio i funkcioner SNS Vladimir Đukanović koji je na svom Tviter profilu postavio dve gotovo identične fotografije, iznad kojih je napisao:

- Kijev 2014. i Beograd 2019. Nijanse su u pitanju, scenaristi su isti.

I, zaista, kada se pogledaju fotografije, teško je oteti se utisku da - kao i u slučaju "Majdana", kada su ukrajinski demostranti izveli puč protiv tadašnjeg predsednika Viktora Janukoviča - da i ovdašnjim protestima ne rukovode neki moćnici daleko opasniji od Đilasa, Jeremića i Obradovića.

Da iza takozvanih građanskih protesta stoje centri moći upozorio je i bivši načelnik Glavne obaveštajne uprave Generalštaba oružanih snaga Rusije Fjodor Ivanovič. 

On je, kao što je Republika.rs već pisala, rekao je da u protestima opozicije u Srbiji vidi "snažan uticaj spoljne propagande", a pre svega "proameričku obojenost".

Uostalom, i sami pripadnici opozicije više puta su javno pozivali na "ukrajinski scenario".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Daliborka

31.03.2019 16:11

Vidi se da Đilas opet uzima pare za to što radi.

milena

31.03.2019 16:19

Opozicija je poludela, ko su oni da blokiraju ulice i izvode neku glupu predstavu bez ikakvog smisla.

Mita

31.03.2019 16:32

Protestanti nece uspeti da naruse mir u Srbiji.

Odgovori 12 0
Mija

31.03.2019 16:39

Nemaju oni sanse da realizuju svoj plan.Policija je dobro obucena,i branice gradjane Srbije.Znaci nece im se dozvoliti da prave haos na ulicama.

Odgovori 11 1