SKANDALOZNO! Žena ispred Skupštine se srušila, a Boškovi nasilnici skandirali: Onesvesti se!

Autor: Republika

Vesti

04.04.2019

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Svetlana Tišljarić, koja je danas sa ostalim ženama branila da Boško Obradović, lider Saveza za Srbiju i njegovi nasilnici upadnu u gradsku skupštinu, ležala bez svesti, Boško i njegovi, Đilasovi i Jeremićevi sledbenici učinili su neverovatno nečovečnu stvar. Oni su joj gromoglasno skandirali: "Onesvesti se!"

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Hitna pomoć ukazuje pomoć Tišljarićevoj

Boškovi sledbenici nisu dozvolili ni da joj priđe vozilo Hitne pomoći. I dok su medicinari Hitne pomoći pokušali da dođu do Tišljarićeve i da joj pruže prvu pomoć, Boškovi sledbenici su je ismejavali, i to u momentu dok se ona borila za vazduh i život.

Da podsetimo, Svetlana je vozilom Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

- Ništa me ne pitajte, u totalnom sam šoku. Potresena sam jako, onesvestila sam se i hitna pomoć me je odvezla u Urgentni centar. Dali su mi injekciju i tabletu koju sam stavila ispod jezika. Inače sam dijabetičar i mnogo mi je loše. Isprepadana sam, molim vas da me razumete, nije mi dobro ni sada. Primila sam i sedative i tablete za pritisak - rekla je Svetlana za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Gagi

04.04.2019 14:22

Vredjanje i nasilnicko ponasanje prema zenama ili deci je najnize sto moze jedno ljudsko bice da ispolji. Takvo ponasanje je nedopustivo

Igor

04.04.2019 14:24

Jadno i zalosno . Sta drugo reci?

Nemanja

04.04.2019 14:34

Boskovi podanicu su siljedzije bez srca i mozga. To treba zabraniti i oterati u zatvor.

Dusica

04.04.2019 14:38

Sramota kakvi smo postali!