MIRKOVIĆ: Šta podrazumeva radikalizacija protesta SZS 13. aprila?

Autor: Tanjug

Vesti

08.04.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković, saopštio je večeras da su organizatori i finansijeri protesta zakazanog za 13. april, "tajkuni Ðilas, Jeremić i fašista Obradović" krenuli sa agresivnim regrutovanjem ljudi koji će u tom protestu učestvovati.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Zbog svih građana Beograda i Srbije, naveo je Mirković, dužni su da nam, kao organizatori, kažu u kojoj formi će biti održan taj protest i šta podrazumevaju kada kažu da će tog dana, do kraja radikalizovati svoje proteste.

- Neka svim ljudima u Srbiji kažu da li je festival nasilja koji su započeli napadima na predsednicu Parlamenta Maju Gojković, radnike Gradske čistoće i policajce koji su obavljali svoj posao, novinarke Gordanu Uzelac, Maru Dragović, Ivanu Žigić, Barbaru Životić, Jovanu Jovančić, pozivima na silovanje premijerke Ane Brnabić, vešanje predsednika Aleksandra Vučića, divljanjem i napadanjem žena ispred Starog dvora, upadima sa motornom testerom u zgradu RTS-a, a završili u subotu ponovnim napadom na žene, prebijanjem starijeg čoveka, rušenjem, čupanjem, odnošenjem zaštitnih ograda i saobraćajnih znakova, bio svojevrstan trening za ono što planiraju i spremaju za subotu.

Mirković je uveren da odgovore na ova pitanja nećemo dobiti i zato poziva sve građane da "ne nasedaju na provokacije crne trojke Ðilas, Jeremić, Obradović, ali i da ne budu oružje u ruci propalih političara koji se jedino i isključivo bore da se opet dočepaju vlasti i pune državne kase, koju će sa slašću poharati".

Nakon konstantnog nasilja koje sprovode, smatra funkcioner SNS, učešće u bilo kakvom vidu kršenja zakona će biti svesno, ciljano i sa namerom i zato moli sve građane da u tome ne učestvuju.

- Uveren sam da će država i ovaj put odgovorno i u skladu sa zakonom očuvati mir i zaštiti sve građane koji ne misle kao fašista Boško Obradović, tajkuni Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, ali i da će pokazati da krv, nasilje, maltretiranje i iživljavanje frustiranih propaliteta u liku i delu pomenute crne trojke, nikada i nigde u Srbiji neće biti dozovoljeno i proći nekažnjeno - saopštio je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Marija

08.04.2019 19:32

Njihova radikalizacija jedino moze da bude prestanak protesta jer protesti nisu im doneli nista dobro.

Ljuba

08.04.2019 19:49

Znači da će opet biti haosa, ovoga puta na ulicama Novog Sada. Unapred je napisan scenario..

Ivana

08.04.2019 20:15

Videćeš za neki dan.

momo

08.04.2019 20:20

Ko zna šta će Bošku i Đilasu pasti na pamet da urade, pošto plan nemaju.