Goran Vesić zajedno sa Vulinom u štrajku glađu

Autor: Informer, Republika

Vesti

11.04.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će zajedno sa odbornicima vladajuće većine u Skupštini grada, kao i sa izabranim funkcionerima SNS u gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu kako bi se na jedini razuman i civilizovan način suprotstavili huliganizmu i nasilju koje lideri za Srbiju nedeljama unazad sprovode u prestonici Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije koju predvode Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu svih građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu - poručio je Vesić u izjavi za medije.

Prema njegovim rečima, nikada se u istoriji nije dogodilo da uprava grada radi, modernizuje i razvija Beograd, a da se opozicija tome protivi rušeći i terajući investitore.

- Jasno je da oni to rade da bi ovoj zemlji bilo gore. Zato je naša odluka da započnemo štrajk glađu jedini civilizovan način na koji ćemo pokazati da je njihovo ponašanje nedopustivo - zaključio je Vesić.

Podsetimo, ministar odbrane Aleksandar Vulin odlučio je da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije zbog nasilja koje nad Srbijom sprovode lideri SZS Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Njemu će se sutra pridružiti i više od 30 poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije, kao i veliki broj odbronika u skupštinama gradova širom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Matorac

11.04.2019 11:35

Samo ne odustajte ni po koju cenu!

Mike

11.04.2019 11:56

Симболика штрајка глађу је ненасилна борба против насилних протеста и блокаде парламента .

Misko

11.04.2019 11:58

Svi ce se prikljuciti, samo polako, i narod ce sa vama.

Tamara

11.04.2019 13:15

Podrška za ministra! Opozicija gubi kontrolu i ponaša se nedopustivo.