"Siledžije iz SzS nikada neće voditi Srbiju"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.03.2019

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Država Srbija neće dozvoliti da propali političari, tajkuni i siledžije koji su opljačkali i zadužili ovu zemlju i njene građane, sprovode teror nad institucijama, novinarima i pripadnicima MUP-a, samo zato što nemaju podršku naroda pa bi na silu da dođu na vlast, poručila je večeras članica Predsedništva SNS Irena Vujović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Irena Vujović

Vujović je najoštrije osudila sinoćni nasilni upad u prostorije RTS-a od strane Ðilasa, Obradovića, Jeremića i njihovih siledžija iz SzS, kao i današnje nerede ispred zgrade Predsedništva Srbije, u režiji, kako je navela, istih nasilnika koji ništa dobro ne žele ni Srbiji, ni njenim građanima.

Upad u prostorije Javnog medijskog servisa je atak na medijske slobode i tekovine demokratskog društva, istakla je u saopštenju Vujović.

Kako je navela, tendenciozno podstrekivanje na nasilje, i pretnje po život i bezbednost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, novinarima i pripadnicima policije je za svaku osudu. 

Funkcionerka SNS je dodala da takvo ponašanje mora da bude sankcionisano i izrazila uverenje da će nadležne institucije reagovati u skladu sa zakonom i privesti pravdi učesnike ovog sramnog čina.

- Srbija je demokratska zemlja, a siledžije iz SzS nisu pristojna Srbija i nikada više neće voditi ovu zemlju - naglasila je Vujović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Nikoletka

17.03.2019 19:10

Srbiju vodi jedan jedini koji se pokazao odgovornim i koji je dao rezultate.Ovakvi koji ze zlo svojoj zemlji nikad.

deki

17.03.2019 19:14

Drzava mora siledjije da pohapsi i procesuira pod hitno.

jovana

17.03.2019 19:17

Srbija ima sposobnu vlast, a siledzije nam ne trebaju.

Nenad

17.03.2019 19:31

Ne moze se nasiljem i vandalizmom do vlasti, narod u Srbiji ne podrzava to.