Vučević: Naš odgovor ljotićevcima i tajkunima - nismo vas se uplašili, ne možete da nas kupite

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je večeras na skupu u Novom Sadu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kapiten pobedničkog tima koji novim putevima, mostovima, školama, fabrikama i novim radnim mestima uzvraća ljotićevcima, tajkunima i svima, koji žele da unište sve što vredi u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Miloš Vučević

Vučević je rekao da je aktuelna vlast pre sedam godina iz Novog Sada krenula u pobede za Srbiju, Vojvodinu i Novi Sad. 

- Krenuli smo iz srca Vojvodine, iz srpske Atine, danas evropske prestonice mladih,a sutra evropske prestonice kulture, da menjamo Srbiju i naše gradove i da stvaramo ono što su građani očekivali, ono što smo obećali, to smo i uradili - poručio je Vučević. 

Kako je naveo, u Novom Sadu i Vojvodini su u proteklom periodu urađeni novi mostovi, škole, obdaništa,putevi i bulevari, kulturni centri, izgrađena je nova zgrada RTV i naučno-tehnološki park, ali i otvorene nove fabrike i industrijske zone, nova radna mesta. 

- Sve to je urađeno bez zaduživanja. Nema mesta u koje se nije ulagalo - kazao je gradonačelnik Novog Sada. 

 

 

Naglasio je da je to odgovor onima koji mrze, koji sprovode nasilje, vređaju i napadaju ženu i žele da unište sve što vredi u Srbiji. 

- To je naš odgovor i ljotićevcima i tajkunima, niti smo vas se uplašili, niti možete da nas kupite - poručio je Vučević. 

Dodao je da nema stajanja i da je pred nama budućnost Srbije, te da se mora još jače raditi i još više truditi za budućnost naše dece . 

Vučević je predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao kapitenom pobednickog tima i čovekom koji diše, radi i bori se za Srbiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Biljana

11.04.2019 17:25

Srbija se kreće ispravnim putem, a narodu je omogućen bolji život i bolja budućnost.

mirko

11.04.2019 17:38

Srbija nije na prodaju,djaba im sve

maja

11.04.2019 17:53

Predsednik se bori za svoj narod iz dana u dan.

Anka

11.04.2019 17:58

Necemo nasilje hocemo investicije i rad.