Predsednik Vučić poručio da je vreme da se ujedinimo oko važnih pitanja

Autor: Tanjug

Vesti

15.04.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je vreme da se Srbi ujedine oko svih važnih pitanja i da shvate da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

- Mislim da je važno da na sve njihove pozive na sukobe mi već u petak na jednom od najvećih politickih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina pozovemo ljude na jedinstvo i ujedinjenje - rekao je Vučić.

Nakon gluposti i istinskog debakla skupa u organizaciji Ðilasa, Obradovića i Jeremića koji su, kako je rekao, pretili i nasilnim preuzimanjem vlasti  - važno je da na sve njihove pozive na sukobe već u petak pozovemo ljude, ne političke stranke, na jedinstvo i ujedinjenje -.


On je rekao da je jedinstvo od presudnog značaja, kao i da će to ljudi u Srbiji i te kako dobro razumeti.

- To znači da treba da se ujedinimo oko svih važnih pitanja i ekonomskog napretka Srbije i da pokušamo da shvatimo da se samo zajedno možemo boriti za nase interese posebno na Kosovu i Metohiji i u celom regionu i da dobro razumemo da su poruke sukoba i podela među Srbima loše za sve one koji zele da investirjau u nasu zemlju - istakao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Zola77

15.04.2019 21:01

Moramo se ujediniti to je kljuc.

Tina

15.04.2019 21:15

Jedinstvo u ovoj situaciji je veoma bitno!

Marija

15.04.2019 21:20

Samo zajedno, u interesu Srbije i Srpskog naroda

zabriski point

15.04.2019 21:33

Valjda je to Kosovo nase najvaznije pitanje,ne vidim razlog da se oko toga ne ujedinimo.