SNS: Licemerno da bivša vlast osporava ustavnost projekata

Autor: Tanjug

Vesti

22.04.2019

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS smatra licemernim da, kako kažu, sluge Dragana Ðilasa iz Demokratske stranke (DS) dovode u pitanje ustavnost projekata koji su u cilju razvoja Beograda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boško Obradović i Dragan Đilas

U saopštenju SNS navodi se da su gondola i fontana na Slaviji dokaz nesposobnosti i bahatosti bivšeg gradonačelnika i njegove vlasti, a koji, kako se ističe, nešto što je najavljivao kao dobre projekte danas osporava.

U SNS ocenjuju paradoksalnim da oni, koji na prošlim beogradskim izborima nisu uspeli pređu cenzus, danas drže moralne pridike i da nisu dovodili u pitanje ustavnost 24 sporne privatizacije kada je, kako se navodi, više od pola miliona ljudi ostalo bez posla. 

SNS podseća da bivša vlast nije raspisivala referendume kada su Ðilas i Jeremić otimali od građana Srbije i od dece da bi sebi obezbedili višemilionsku korist, kao što je bilo u slučaju dvorca Heterlend kada je, dodaje se, više pola miliona evra namenjenih za renoviranje završilo u privatnim džepovima. 

- Produžene ruke Ðilasa, Jeremića i fašiste Obradovića osim nasilja, uvreda i pretnji silovanjem, vešanjem i krvoprolićem, mogu da ponude samo još laži jer samo tako mogu sebi i svojim firmama da obezbede 500 miliona evra profita, a svojim postupcima mesecima unazad su dokazali da ih jedino lični interes zanima - navodi se u saopštenju SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Misko

22.04.2019 14:36

Oni pokusavaju da stanu na put svim razvojnim projektima, jer oni zele samo sopstvene dzepove da razvijaju.

Nina

22.04.2019 14:42

I jeste licemerno.

Miki

22.04.2019 14:43

Napadom bi hteli da sakriju sve svoje sumljive poslove i pljacku gradjana Srbije.

Dejan

22.04.2019 14:52

Da se opozicija pita uložila bi novac samo u svoj džep.