MARJANOVIĆ: Stari grad zarobljen Bastaćevom politikom

Autor: Tanjug

Vesti

09.05.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Stari grad zarobljena je destruktivnom i bezidejnom politikom Dragana Ðilasa i Marka Bastaća, kaže zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marko Bastać

Dodaje da su Ðilas i Bastać sve opštinske institucije potpuno podredili interesima njihove, kako kaže, kupljene stranke za koju, tvrdi, ni potpise nisu bili u stanju da prikupe. 

U saopštenju dostavljenom medijima Marjanovič tvrdi da Ðilasov predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, zajedno sa svojim opštinskim funkcionerima i nekoliko zaposlenih organizuje piknik u šatoru u Pionirskom parku.

Dodaje da zahvaljujući gradskoj vlasti, koja je na inicijativu građana kompletno rekonstruisala i uredila Pionirski park, danas imaju priliku da u sred radnog vremena uživaju u jednom od najlepših parkova na Starom gradu. 

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Radoslav Marjanović

Marjanović navodi da je za vreme dok su grad vodili Ðilas i Bastać, Beograd imao Kalemegdan u mraku kojim umesto porodica sa decom šetaju lokalni pijanci, skele na Narodnom muzeju decenijama..., a da je danas zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića i SNS-a, posle 15 godina otvoren rekonstruisan Narodni muzej.

Navodi i da je zahvaljujući odgovornoj vlasti do danas obnovljeno više od 200 fasada na Starom gradu, da su rekonstruisani Kosančićev i Obilićev venac, obnovljeni brojni parkovi i urbani džepovi, proširena je pešačka zona, a najvažnije je to što se radovi na uređenju te opštine i dalje nastavljaju.

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading