"Đilasov potrčko i baraba Marko Bastać se opet pobio sa građevinskim znakom"

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

07.05.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Luka Petrović, oglasio se povodom divljanja i blokade radova na Trgu Republike, u režiji Marka Bastaća.

RepublikaFoto: youtube.com/SNS Beograd
Luka Petrović

- Đilasov potrčko i baraba Marko Bastać se opet pobio sa građevinskim znakom. Moram da priznam da je borba bila neizvesna, s obzirom da su slične građe i kilaže, ali uspeo je. Uspeo je da maltretira divne ljude koji vredno i marljivo sređuju da naš Beograd bude još lepši - izjavio je Petrović.

- Pitam ga da li bi se tako ponašao u njegovoj Crnoj Gori ili ovde sebi daje za pravo da uništava tuđu imovinu. Kakvi su mu šefovi, tajkun i lopov Dragan Đilas i Vuk Jeremić i fašista Boško Obradović takav je i on. Jedino što su znali jeste da sve unište i opljačkaju i da zaduže Beograd i naše građane. Upravo je taj građevinski znak koji rusi Crnogorac i Đlasov potrčko Marko Bastać, naš simbol. To je simbol rada, stvaranja, građenja, simbol usprešne, moderne, pristojne Srbije za koju je zaslužan predsednik Aleksandar Vučić - dodao je Petrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading