Srpska lista: SZS podržao Veseljijevog kandidata

Autor: Tanjug

Vesti

14.05.2019

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je da su Savez za Srbiju i Pokret "1 od 5 miliona" podržali Tačijevog i Veseljijevog kandidata Gonđu Čauši na lokalnim izborima u severnoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Srpska lista

Funkcioner GI SDP Marko Jakšić, stranke koja je potpisala sporazum o saradnji sa SZS, objavio je danas da će glasati za Gonđu Čauši koja je kandidat Kadrija Veseljija.

- Iako smo svesni antisrpskog delovanja predstavnika Saveza za Srbiju, koje smo mi na Kosovu i Metohiji na svojoj koži najviše osetili dok su bili na vlasti, poslednje takvo delovanje članova SzS i pokreta 1 od 5 miliona nas je frapiralo. Pozivom njihovog predstavnika na Kosovu i Metohiji Marka Jakšića da njihovi članovi i simpatizeri javno podrže kandidate albanske partije DPK Kadrija Veseljija i Hašima Tačija, Gonđu Čauši, protiv kandidata Srpske liste, je za žaljenje i najoštriju osudu - navela je Srpska lista.

- Dok Albanci zbijaju svoje redove u nastojanju da obesprave srpski narod i preotmu vlast u srpskim opštinama, Đilas, Jeremić, Obradović i ceo Savez za Srbiju, nastavljaju napade na sve što je srpsko, pa čak i ovde na Kosovu i Metohiji - stoji u saopštenju ove stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Nk4

14.05.2019 19:17

Sta drugo ocekivati od SZS, sigurno nista dobro za svoju zemlju

Nikoletka

14.05.2019 19:20

Prodane duse i izdajnici sopstvene zemlje.

Nena

14.05.2019 19:20

Ahahahaha... Pa ovo je vrh ledenog brega! Kako cete se skrsiti!

caca

14.05.2019 19:44

Izdajnici oni su sramota za srpski narod