PRIŠTINA NASTAVLJA SA BESMISLICAMA! Šiptari traže odštetu od Srbije za izmišljeni genocid!

Autor: Informer.rs

Vesti

14.05.2019

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti lažne države Kosovo otišle su toliko daleko u svom ludilu da sada u 'parlamentu', kojim predsedava Kadri Veselji, donose rezoluciju o navodnom genocidu koji je Srbija počinila na Kosovu! Istovremeno, od Beograda zahtevaju i odštetu za njima znani pokušaj istrebljenja albanskog naroda iz južne srpske pokrajine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji

Sednica parlamenta lažne države na kojoj će ova rezolucija biti usvojena zakazana je za četvrtak, a tom prilikom će biti pokrenut i postupak za formiranje Međunarodnog krivičnog suda za Srbe koji su počinili zločine na KiM. Prema rečima Milovana Drecuna, predsednika skupštinskog Odbora za KiM, sve ono što Tači, Haradinaj i Veselji govore i najavljuju zapravo su obične budalaštine.

- To je sve obična propaganda za unutrašnju upotrebu i predstavlja pokušaj da se napravi neki pandan Specijalnom sudu za zločine OVK. To rade upravo oni koji očekuju da će se naći na optužnicama kako bi skrenuli pažnju i odgovornost sa sopstvenih zločina - ističe Drecun, dodajući da su ovakve besmislene provokacije i najave najbolji način da se onemogući dalji nastavak pregovora Beograda i Prištine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading