(FOTO) Predsednik prvi testirao auto-put: Vučić se provozao Koridorom 10 kroz Grdeličku klisuru

Autor: Republika

Vesti

18.05.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa članom predsedništva BiH Miloradom Dodikom i ministrima u vladi Srbije provozao se novootvorenom deonicom Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru.

RepublikaFoto: Tanjug/printscreen
Predsednik Vučić se provozao Koridorom 10

Vučić i funkcioneri Srbije i Srpske provozali su se otvorenim autobusom na kome simbolično piše "Koridor 10", a u toku puta predsednik je komentarisao izvedene radove i najavio šta je planirano za budućnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Podsetimo, se nešto ranije obratio prisutnima zahvalivši se radnicima koji su neumorno radili na jednoj od najtežih deonica u Srbiji.

 

 

- Južni krak Koridora 10 će biti nauk za nas kako da radimo, ali i nauk kada nas kritikuju da pokažemo kako smo spremni da uradimo sve. Malo ko zna šta sve lepo imamo u Grdelici, Vršcu ili Subotici. Ovo će biti dobra prilika za tranzitni saobraćaj, ali i prilika da upoznamo svoju otadžbinu i njene lepote - rekao je predsednik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Takođe, uoči otvaranja deonice Vučić je u poruci na Instragram nalogu "budućnostsrbijeav", ocenio da je završen veliki posao.

- Hvala vrednim radnicima na predanosti i požrtvovanosti da se savlada sve ono što godinama unazad niko nije uspeo, hvala i građanima Srbije koji su verovali u ovaj san koji je danas stvarnost - podvukao je šef države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Nikoletka

18.05.2019 16:54

Koridor 10 dokaz da su teske prepreke savladive uz uppornost,znanje i predan rad.

Sandra

18.05.2019 16:55

Ovo ce zaista mnogo olaksati put.

mirko

18.05.2019 17:07

PREDSEDNIK JE SVOJE OBECANJE ISPUNIO

Zorica

18.05.2019 17:07

Srbija je svakim danom sve lepša zemlja.