Vučić čestitao na pobedi predsedniku Vlade Indije

Autor: Republika

Vesti

23.05.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Vlade Republike Indije Narendri Modiju povodom pobede na parlamentarnim izborima, javlja pres služba Predsedništva Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

U čestitki se kaže: "Primite moje iskrene čestitke povodom pobede na parlamentarnim izborima, uz najbolje želje za mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, kako biste i dalje vodili Republiku Indiju i sve njene građane putem napretka i blagostanja".

 "Veoma sam srećan što sam, prilikom svoje posete Indiji u januaru 2017. godine, imao priliku da Vas upoznam i dobijem dragocene savete. Impresioniran sam rezultatima koje Indija, sa Vama kao premijerom, postiže u razvoju privrede. To je svakako odraz uspešnih mera Vlade, ali i rezultat znanja i marljivosti građana, privrednika i stručnjaka Indije. Uveren sam da ćemo u budućnosti zajedničkim radom iskoristiti  mogućnosti da našu ekonomsku saradnju učinimo sadržajnijom".

 
"Srbija veoma vrednuje tradicionalne prijateljske odnose sa Indijom, koje karakterišu uzajamno poštovanje i razumevanje, a posebno cenimo dosledan stav o poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje. Indija time na najbolji način manifestuje ulogu graditelja pravednog međunarodnog poretka, zasnovanog na poštovanju međunarodnog prava. Uz nadu da ću imati čast da Vas u narednom premijerskom mandatu ugostim u Srbiji, primite srdačne pozdrave i izraze mog posebnog uvažavanja,“ navodi se u čestitki predsednika Vučića".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Maja

23.05.2019 14:02

Nastavićemo dobru saradnju sa Indijom. Čestitke.

Pedja

23.05.2019 14:13

Predsednik Vučić nastavlja sa politikom dobrih odnosa sa svim zemljama sveta, što je veliki plus za Srbiju!

Mina

23.05.2019 15:15

Čestitke, uz želju da saradnju podignemo na još viši nivo i na obostrano zadovoljstvo.

Zoi

23.05.2019 15:35

Cestitamo!