Izveštaj o Kosovu stigao u Skupštinu: Vučić u ponedeljak pred poslanicima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.05.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Skupštinu Srbije stigao je izveštaj o Kosovu i Metohiji koji će u ponedeljak, 27. maja, poslanicima predstaviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: pixabay.com
Skupština Srbije

Izveštaj je u parlament prosledila Kancelarija Vlade Srbije za Kosovu i Metohiju.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da očekuje da će debata biti sadržajna i da će trajati dugo, a da će posle Vučićevog izlaganja svi šefovi poslaničkih grupa i poslanici imati priliku da komentarišu izveštaj i da iznesu svoje stavove.

Dvostruko više vremena za sve poslaničke grupe

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Martinović

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović izjavio je danas da će ta stranka glasati za usvajanje izveštaja o Kosovu i Metohiji koji će u ponedeljak u Narodnoj skupštini predstaviti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Martinović je novinarima u parlamentu kazao da će predložiti da se udvostruči vreme za raspravu, tako da će apsolutno svi, bez obzira da li su vlast ili opozcija, imati vremena da iznesu svoje stavove u vezi sa ovom temom i da eventualno daju svoje predloge.

Kompletan izveštaj možete pročitati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
milos

23.05.2019 18:16

Izvestaj ce moci svako od prisutnih da prokomentarise.

Sara

23.05.2019 18:33

Predsednik Vučić se neumorno bori za nas narod na KIM.

Mija

23.05.2019 18:41

Predsednik Srbije vodi odgovornu politiku.Bori se da sacuva mir,i ako je to tesko.Svesni smo komplikovane situacije na KIM.Ja se nadam da cemo pokazati slogu,jer jedino tako mozemo prevazici teskoce koje nas ocekuju.

stigmatas

23.05.2019 18:43

Citace ga zainteresovani,a ostali...paaa,oni ce ga bojkotovati.