"Jeremić i Đilas zabili glavu u pesak"

Autor: Tanjug

Vesti

24.05.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista ocenila je danas da lider Narodne stranke Vuk Jeremić i pojedini opozicioni poslanici svoju nesposobnost i nemanje ikakve politike, kao i nespremnost da se suoče sa katastrofalnom politikom koju su, dok su bili na vlasti, sprovodili na KiM, prikrivaju političkim floskulama i begom od dijaloga.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Predstavnici Srpske liste

Predstavnici nekadašnjeg režima Vuk Jeremić i Dragan Ðilas, odlukom da ne prisustvju sednici o Kosovu i Metohiji nastavljaju politku "zabijanja glave u pesak", navodi Srpska lista i dodaje da ti predstavnici bivše vlasti nikada nisu mogli ni da sanjaju podršku koju, zbog svoje miroljubive i odgovorne politike i na KiM dobija predsednik Aleksandar Vučić.

- Mi, Srbi sa KiM, dobro se sećamo njihovog plana najbolje oslikanog u glupom, i po Srbe najgorem pitanju koje je najveći politički ''šarlatan i štetočina'' Vuk Jeremić postavio Međunarodnom sudu, a kojim je dat legitimitet tzv. Kosovu - navodi Srpska lista. 

 

 

U saopštenju SL podseća da srpski narod podržava politiku Aleksandra Vučića jer ta politika u kojoj se predsednik Srbije i direktor Marko Ðurić sa Vladom Srbije kao lavovi bore za opstanak srpskog naroda, za bezbedost i mir, ali i budućnost svakog deteta na Kosovu i Metohiji.

- Nesumnjiva činjenica da je od 2000. do 2012. godine srpski narod na Kosmetu pođednako patio zbog zuluma ekstremista, koliko i zbog nesposobnosti tadašnjeg režima da ga zaštiti i unapredi im životne uslove - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mićko

24.05.2019 16:22

Bolje im je da ih i ne vade iz tog peska, ili bolje rečeno mulja koji su sami i napravili

Andrijana

24.05.2019 16:34

Oni su sramota Srbije.

Rajko

24.05.2019 16:47

jeremić i Đilas odavno rade sve u interesu Albanaca sa Kosmeta. U vreme njihove vlasti su i proglasili lažnu nezavisnost.

mirko

24.05.2019 16:57

Od sramote i treba