Stefanović: Jeremić, Đilas i Obradović se valjaju u prljavom novcu, ne zanima ih KiM

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.05.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predšedništva SNS Nebojša Stefanović kaže da odluka Đilasa, Obradovića, Jeremića i drugih da ne budu danas u Skupštini Srbije pokazuje da im nije stalo do ozbiljnog razgovora o najvažnijim pitanjima, već da je njihova jedina politika da se vrate u fotelje, pa i po cenu da naškode svakom Srbinu koji živi na KiM.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Danas su još jednom demonstrirali licemerstvo, bezidejnost, kao i nedostatak odgovornosti za narod u južnoj srpskoj pokrajini - naveo je Stefanović.

Kako je rekao, dok se Obradović sa Jeremićem i Ðilasom "valja u prljavom novcu Patrika Hoa", Kosovo i Metohija ih ne dotiču, pa ni toliko da bar prisustvuju sednici Skupštine na kojoj se raspravlja o ovoj važnoj temi. 

- Ne treba zaboraviti da je upravo štetočinsko delovanje Jeremića, Ðilasa, Borka Stefanovića i ostalih dovelo do smanjivanja suvereniteta na Kosovu i Metohiji, dok su se istovremeno pojačavali njihovi bankarski računi - kaže Stefanović.

A o tome šta misle Srbi sa Kosova i Metohije, dodaje, najbolje pokazuju kada izađu na izbore i podrže politiku Aleksandra Vučića, "koji već godinama štiti naše nacionalne interese i poboljšava životni standard svih građana Srbije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
milivoje

27.05.2019 16:35

Rade kako zapad svira i plaća.

Ana

27.05.2019 16:35

Njih samo zanima licni interes.

Ana S

27.05.2019 17:23

Pa naravno...kakvo Kosovo, samo svoju dobit gledaju.

Simic

27.05.2019 19:30

Njih troje su se baš našli,sramota.