ĐILAS KAO SUPERHIK: Vesić otkrio koliko lider opozicije neodoljivo podseća na strip junaka

Autor: Republika

Vesti

31.05.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić prisustvovao je otvaranju izložbe o Alanu Fordu na Sava promenadi, a tom prilikom se pričajući o junacima ovog stripa, prisetio opozicionih političara.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Goran Vesić na otvaranju izložbe na Sava promenadi

- Danas sam otvorio izložbu povodom pedeset godina Alan Forda u Srbiji na Sava promenadi. Alan Ford je duh Beograda jednako važan kao i razvoj grada. Pitao me je na otvaranju jedan novinar da li u nekoj izreci iz ovog stripa prepoznajem nekog političkog protivnika. Odgovorio sam kako da ne, kada god se setim izreke Boba Roka “bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi” ili Superhika koji je otimao siromašnima i davao bogatima, setim se Dragana Đilasa - napisao je Vesić.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Hedona

31.05.2019 16:00

Đilas je potpuno izgubio kompas kada će da pravi proteste u Kragujevcu. Đilas stvarno nije normalan, Radomir Nikolić je više radi za Kragujevac nego Đilas za Beograd koliko je bio na vlasti.

bojan

31.05.2019 16:46

Vise je kao neki cirkuzant.

Nk4

31.05.2019 19:41

Djilas je najbolji za sprdnju tada nikome ne nanosi stetu

Pera

31.05.2019 19:42

Djilas je uvezbao demokratsko deljenje novca kod Broja 1, okupi ekipu pa sa svakim "jedan meni - jedan tebi". Ekipica jos srecna, svi ostali dobijemo duplo u odnosu na ranije ("nista i nista i opet je nista").