ŠUTANOVAC: Bojkot nije koristio opoziciji, još manje građanima!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.06.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojkot parlamenta nije doneo korist opoziciji, a građanima još manje, smatra član Glavnog odbora Demokratske stranke Dragan Šutanovac.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Šutanovac

- Moram da kažem da mi je žao što je opozicija na neki način bila primorana da napusti parlament, jer su građani ostali uskraćeni za sve one predloge koje je u parlamentu iznosila - rekao je Šutanovac za Politiku.

Na pitanje da li misli da je opozicija trebalo da učestvuje na sednici Skupštine Srbije o KiM, Šutanovac je odgovorio da misli da je "sve trebalo da se izvaga na mnogo bolji način i da ozbiljna strateška politika ne može da se vodi "ad hok".

- Nažalost, očigledno je da ne postoji želja da se vodi debata i to je sada više nego očigledno, a postalo je izgleda i obostrano - rekao je Šutanovac.

On je dodao da se DS trenutno nalazi u procesu ujedinjenja sa strankom Zajedno za Srbiju i Socijaldemokratskom strankom i da to sve izaziva određene "tegobe".

- Očekujem da se to završi na najbolji mogući način i da u najkraćem roku jedinstven DS krene da se brani, pre svega politikom, a ne kadrovskim rešenjima unutar same stranke - naveo je bivši predsednik DS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Dacha

06.06.2019 08:18

Sutanovac misli jedno, Lutovac drugo, Djilas trece, ko ce ih vec znati.

Miloš

06.06.2019 08:24

Bojkot opozicije samo pokazuje neozbiljnost i nezainteresovanost te iste opozicije za probleme sa kojima se Srbija suočava. Opozicija misli samo na svoj džep, briga ih za građane!

Tresimesi1

06.06.2019 09:08

Bojkot nikome ne koristi a ponajmanje onima koji ga sprovode.

Bojana

06.06.2019 10:47

Bojkot nikome nije doneo dobro, gubljenje vremena.