Vučić iskreno o saradnicima koji žele da mu zabiju nož u leđa

Autor: TV Prva, Republika

Vesti

06.06.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dugo u politici, da je na sve spreman i da ga ne zanima ko će od saradnika "prvi da mu zabije nož u leđa".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Dugo sam u politici i znam šta je politika. Svi čekaju da mi budu leđa okrenuta - rekao je Vučić za televiziju Prva, ali je istakao da ne govori o svojim bliskim saradnicima. 

Rekao je i da je ne treba niko da ga brani, ni njega ni njegovu politiku.


- U ljudskoj prirodi je da čovek traži sebi lakši put, kao i voda, da se snalazi za sebe i brine o sebi. Ljudi su sebični, što bi rekli da im je Vučić nešto omogućio svojm radom i popularnošću, reći će da su sami zaslužni što su tu, iako to nema veze - rekao je Vučić.

On je naveo da veruje da je stranka koju vodi ubedljivo najbolji tim i da ima ubedljivo najbolje ljude, ali da i u njoj ima kukolja.


Vučić kaže da, kada je reč o visokim funkcionerima, postoje oni koji su korektni i odani ideji, programu i planu, a postoje i oni koji uvek gledaju kako će da se izvuku, pošalju informacije novinarima o svojim partijskim kolegama da novinari ne bi napadali njih, te da on to vidi svaki dan.

- Morate da imate razumevanja i za takve ljude, praštate stvari, ne mogu da idem i da mašem mačem - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
mara

06.06.2019 08:56

Nas Predsednik se drzi hrabro i ostvarice sve ono sto bude naumio!Uz njega smo!

Aleksandar

06.06.2019 09:15

Iskusan je Vucic politicar i sigurno je svestan svega.

Vladimir

06.06.2019 10:35

Predsednik Vučić je na sve spreman i siguran sam da će znati da se izbori sa ljudima koji žele da mu zabiju nož u leđa.

Lena

06.06.2019 18:22

Uz naseg predsednika smo.