Đilas se bahati samo u najskupljem "Velnes-centru": Paket košta 1.000 evra

Autor:

Vesti

07.06.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za bolju Srbiju i bolji život građana iz luksuzne teretane, bazena, džakuzija, saune... Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde i jedan od lidera Saveza za Srbiju, koji u javnim nastupima promoviše socijalnu jednakost i borbu za radnička prava, gotovo svako pre podne provodi u jednom od najluksuznijih beogradskih velnes-centara na Vračaru. Cena, naravno, prava sitnica - jednomesečni paketi koštaju od "skromnih" 10.600 dinara do čak 260.000.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Đilas

Paparaco Srpskog telegrafa slikao je juče Đilasa nakon izlaska iz velnes-centra. Lider SZS nije bio raspoložen da zastane i odgovori na neko pitanje. Nedaleko od centra čekao ga je vozač u kolima, Đilas je seo na mesto suvozača i odmah su krenuli. S obzirom na to da je bilo oko 11 časova, verovatno je ostatak dana posvetio konkretnim akcijama za dobrobit radnika i cele zemlje.

S druge strane, i letimičan pogled na sajt velnes-centra u kojem Dragan Đilas vežba i uživa dovoljan je da se vidi o kakvoj se raskoši radi. Jasno je, takođe, i da tu običan radnik kog Đilas i njegovi opozicioni saborci toliko često uzimaju u usta ne ulazi.

A uz vrhunski opremljenu teretanu, u ponudi su i bazen, parno kupatilo, grejni ležaj, specijalna masaža, hidromasažna kada, finska sauna, takozvana ruska banja (džakuzi od drveta), nešto što se zove arapski rasul i reklamira se kao idealno za čišćenje kože i pročišćavanje disajnih puteva, kombinovani tretmani za lice i telo, masaža, pakovanje i piling tela, detoks tela...

Evo i kako se pomenuti centar reklamira

Foto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Đilas

- Mi smo ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju. Na površini od 1.100 metara kvadratnih predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način objedinjuju filozofiju i mistiku orijenta, tehniku i tehnologiju zapada, stare i moderne tretmane namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije tela i uma. Savremena oprema postavlja nove standarde u domenu rekreacije, a vešto uklopljeni raznoliki sadržaji daju mogućnosti za vrhunsko opuštanje i odmor. Sve usluge iz ponude našeg centra sprovode visokoobrazovani i iskusni stručnjaci, što obezbeđuje potpuno uživanje. Mi smo jedinstveni, a vi?

Ono što je novinarka Srpskog telegrafa videla na licu mesta dodatno upotpunjuje celu sliku, s obzirom na to da smo za otprilike pola sata, koliko smo proveli ispred velnes-centra, videli da posetioci stižu najskupljim automobilima, u skupim odelima i haljinama, firmiranim trenerkama, sa luj viton i sličnim torbama, kad su žene u pitanju.

Deo ponude centra

- najluksuznija teretana

- bazen sa hladnom vodom

- parno kupatilo

- tepidarijum (grejni ležaj)

- turski hamam (specijalna masaža)

- virpul (hidromasažna kada)

- finska sauni

- ruska banja (džakuzi od drveta)

- arapski rasoul (čisti kožu i disajne organe)

Naravno, a treba li to i pominjati, centar za relaksaciju smešten je u najelitnijem delu Vračara, neposredno u blizini jednog od Đilasovih stanova.

Cene (mesečni paketi)

- tema 14.196,36

- classic duo (za dve osobe) 28.392-260.266

- midday 10.647 - 85.178

- offpeak 14.196 - 110.021

- paket dobrodošlice 200E (12 treninga)

* podaci sa sajta velnes-centra

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Snežana

07.06.2019 06:11

Ko zna možda je taj wellness centar i njegov.Ipak je on dobro unovčio svoju političku karijeru.

ana

07.06.2019 06:48

Ma bio je tamo samo da odnese tetki lek.

ana

07.06.2019 06:50

Ma "nije" to Djilas, nema on para za to.

Coki

07.06.2019 07:42

Bas lepo...a ja idem na nocno kupanje za 800 din