(VIDEO) Pogledajte šta je Vučić pričao kao 10-ogodišnji dečak u svom prvom pojavljivanju na televiziji

Autor: a1info.net

Vesti

16.06.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radio Televizija Srbije nedavno je u okviru emisije "Trezor" emitovala snimak iz 1980. godine sa manifestacije "Radost Evrope", kada je, igrom slučaja, izjavu za tu televiziju dao današnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tada desetogodišnjak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Vučić je govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije "Radost Evrope" sa drugarima iz inostranstva, ali i o dečaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu.

Naime, u okviru manifestacije deca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsednik Srbije tada je u dom primio dečaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

– On se dosta interesovao za sport, naročito za učešće „Crvene zvezde“ u evropskom kupovima jer je tada zvezda igrala zaista odlično. Na njihovu želju mi smo ovde odigrali jednu prijateljsku utakmicu, i mi smo pobedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje mi smo ostali pravi prijatelji čija prijateljstva niko neće moći da izbriše. On se zvao Leopold Višer a nadimak mu je bio Poldi – ispričao je tada 10-godišnji Vučić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Miki

16.06.2019 10:38

Još tada se nije bojao da kaže šta misli.

Miki

16.06.2019 10:58

Predsednik Vucic je jos u detinjstvu shvatio znacaj i vrednost prijateljstva i upravo tako se sada ponasa u politici svojom miroljubivom politikom i odrzavanjem prijateljskih odnosa sa mnogim svetskim liderima.

anja

16.06.2019 11:34

Takav je i danas ceni i neguje ono sto je vredno a to su prijateljstva i medjuljudski odnosi.

Vuk

16.06.2019 11:40

Pred ovim decakom je jos tada jasno bilo da mu se smesi svetla buducnost.