Rodiću u Beču ukrali bicikl: Ambasador Srbije u Austriji ostao bez prevoznog sredstva

Autor: Republika

Vesti

26.06.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Srbije u Austriji Nebojša Rodić ostao je bez svog prevoznog sredstva, bicikla. Kako Srpski telegraf saznaje, njemu je juče u Beču ukraden bicikl kojim je svakodnevno odlazio na posao, a on je nestanak prijavio policiji.

RepublikaFoto: MiP
Nebojša Rodić

Kao što je poznato odranije, on je jedan od retkih funkcionera koji za dolazak na posao nije koristio službene automobile iako je pre odlaska u diplomate bio na čelu Bezbednosno-informativne agencije (BIA), a bio je i ministar odbrane u vladi Ivice Dačića.

Aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić svojevremeno je za Rodića rekao da "spada u ljude koji na posao dolaze u 6.30, i to - biciklom".

Podsetimo, Rodić je pred dolazak u Beč službovao kao ambasador Republike Srbije u Azerbejdžanu, na čelu BIA bio je do septembra 2013, a do juna 2012. godine obavljao je dužnost generalnog sekretara predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Kao iskusni pravnik bio je i sekretar Komisije za sprovođenje referenduma o učešću stranih predstavnika u rešavanju problema na Kosovu i Metohiji 1998, a nakon toga, radio je i u sekretarijatu Skupštine Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading