Vučić danas u poseti Zapadnobačkom okrugu: Predsednik stiže u Sivac, Kulu, Odžake...

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.06.2019

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić će posetu početi u Sivcu, gde će obići Sportsku halu, a nakon obilaska planirane su izjave za medije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Iz Sivca predsednik će u Kuli obići novi objekat specijalističkih službi Doma zdravlja Kula, a zatim će u Odžacima razgovarati s građanima. Posle toga, Vučić će u Karavukovu obići zasade trešanja Zemljoradničke zadruge "Agrodunav", gde će razgovorati sa zemljoradnicima. Zatim će u Apatinu obići Predškolsku ustanovu "Pčelice", kao i kompaniju Vero d.o.o, a odatle će otići u Bukovac, gde će obići salaš "Sedam dudova" i razgovarati s domaćinima koji se bave seoskim turizmom. Predsednik će zatim u naselju Svetozar Miletić obići preduzeće "Agro Plus Group".

Na kraju poseta Zapadnobačkom okrugu, predsednik Vučić, predsednica vlade Ana Brnabić i predsednik vojvođanske vlade Igor Mirović obratiće se građanima u Somboru. Predsednik je do sada u okviru kampanje "Budućnost Srbije" obišao 14 od ukupno 29 upravnih okruga plus Grad Beograd - Srednjobanatski, Južnobanatski, Južnobački i Sremski u Vojvodini, kao i Mačvanski, Podunavski, Braničevski, Borski, Zaječarski, Rasinski, Raški, Nišavski, Jablanički i Pčinjski u centralnoj Srbiji, uz beogradski miting 19. aprila, kojim je okončan prvi deo kampanje.

Ostalo mu je da obiđe još 10, i to tri na teritoriji Vojvodine - Severnobački, Zapadnobački, u kojem danas boravi, i Severnobanatski, kao i sedam u Centralnoj Srbiji - Kolubarski, Šumadijski, Pomoravski, Moravički, Zlatiborski, Toplički i Pirotski. Preostalih pet okruga su na teritoriji Kosova i Metohije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Saška

29.06.2019 07:27

Predsednika narod srdačno očekuje gde god da ode, a to je i zaslužio jer se bori za građane Srbije.

lana

29.06.2019 07:28

Predsednik svakom okrugu posvecuje paznju i trudi se da ga unapredi onoliko koliko je u njegovoj moci, tako treba i nastaviti i boriti se za bolji rad u svakom regionu.

Oki

29.06.2019 07:36

Svaka čast predsedniče. Jedini čovek koji je spreman da obidje celu Srbiju kako bi čuo probleme svog naroda.

Vanja

29.06.2019 07:50

Budućnost Srbije je sjajna kampanja, primer pravog rada predsednika.