Turk: Ðilasovi sledbenici zaboravili cenu mosta u Beogradu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.07.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Milena Turk ukazala je danas na važnost izgradnje Moravskog koridora dužine 110 kilometara i odbacila kritike poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića koje su se odnosile na cenu izgradnje deonice auto-puta od Pojata do Preljine.

RepublikaFoto: youtube.com/rtvpluskrusevac
Milena Turk

Turk je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da kritike dolaze od "Ðilasovih sledbenika" koji, kako kaže, zaboravljaju da je samo jedan Ðilasov most u Beogradu koštao 400 miliona evra.

- To je samo jedan most, a Moravski koridor sa sobom nosi izgradnju 110 kilometara auto-puta, izgradnju moderne telekomunikacione mreže i uređivanje vodotokova Zapadne Morave i svih njenih pritoka, kao i uređenje industrijske zone - rekla je Turk.

Ona je ocenila da su poslanici, koji "turistički" dolaze u Narodnu skupštinu u pauzi između letovanja i odmora, neodgovorni i da pokazuju svoj nemar prema odlukama i zakonima koji se donose.

Jeremić "odlično" poznaje geografiju

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vuk Jeremić

Turk je navela da je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u predsedničkoj kampanji potencirao izgradnju Moravskog korodora, samo što je, kaže, on navodio da taj koridor povezuje Kragujevac i Užice.

- Toliko o poznavanju geografije i sopstvene zemlje za čijeg se predsednika kandidovao - rekla je Turk.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading