Premijerka Srbije: Haradinaj mi rekao da je lažna vest da je srpskim zvaničnicima zabranjen ulazak na KiM!

Autor: sputniknews.com

Vesti

05.07.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabićeva izjavila je danas da joj je premijer tzv. kosovske vlade Ramuš Haradinaj rekao da je lažna vest da je srpskim zvaničnicima zabranjen ulazak na KiM.

RepublikaFoto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE
Ana Brnabić

Predsednica Vlade, koja se nalazi na Samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poznanju, rekla je da joj je premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj to potvrdio na radnom doručku.

Podsetimo, tu informaciju preneli su prištinski mediji, na osnovu navoda Jetljira Zuberaja, savetnika ministra spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžeta Pacolija, koji je na Fejsbuku napisao da je Ministarstvo spoljnih poslova donelo takvu odluku zbog pretnji i napada na severu, kao i drugih problema.

- Zbog hibridnih pretnji koje Srbija čini prema Kosovu, stalne propagande i lažnih vesti o zemlji i našim građanima, kao i nedavni napori da se spreči takozvana humanitarna kriza na Severu Kosova preteći srpskom stanovništvu i prisiljavajući ih da zatvore preduzeća samo zbog nekih političkih ciljeva Beograda, Ministarstvo spoljnih poslova neće dozvoliti nijednom zvaničniku iz Beograda da poseti Kosovo i svi zahtevi će biti odbijeni sve dok se ovo ponašanje nastavi - napisao je Zuberaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading