Orlić: Alavi medijski tajkun Đilas neće više nikad naštetiti Srbiji!

Autor: Tanjug

Vesti

08.07.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS, Vladimir Orlić, poručio je opozicionom lideru Draganu Ðilasu da se drži onog što ume, dok, kako je naveo, ne nauči osnovne stvar u ekonomiji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Orlić

- Srbija koju vodi Aleksandar Vučić završila je 2018. godinu sa rastom BDP od plus 4,3 odsto, među najboljima u Evropi. U poslednjih nekoliko godina, stotine hiljada ljudi dobilo je posao, javni dug je smanjen na oko 50 odsto, a plate i penzije su značajno veće nego u vreme Ðilasovog pljačkaškog kartela. I rastu dalje - naveo je Orlić u izjavi dostavljenoj medijima.

Hteo bi, kaže, "alavi" medijski tajkun Ðilas, "veliki lider" organizovanih derača kože sa leđa naroda, da priča o državnoj ekonomiji. 

- Hteo bi, ali o tome ne zna ništa. Da zna, ne bi Srbiju oterao u minus 3,1 odsto ''rasta'' BDP, ostavio bez posla više od pola miliona ljudi, samo Beograd zadužio za 1,2 milijarde evra, pa sa ciničnim osmehom zaključio - e, izgleda da smo pred bankrotom! Svi, sem njega, naravno, koji je za to vreme zgrnuo 500 miliona evra - naveo je Orlić.

Poručio da dok osnovne stvaru ekonomiji ne nauči, Ðilas treba da se, kako kaže, drži onoga što ume. 

- Neka dogovara mesta na listi sa Željkom Veselinovićem, koji poziva na silovanje Ane Brnabić. Ili neka se cereka sa Jeremićem, dok se prisećaju šta su zajedno radili Srbiji. Neće nikad više, neka budu sigurni. Lopuže, neznalice i štetočine iz najmračnije prošlosti ove zemlje, narod u Srbiji je otpisao trajno - naveo je Orlić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ana

08.07.2019 11:44

Narod ne podrzava tajkune!

Bane

08.07.2019 11:48

Đilas je prošlost. Bilo nekad ne ponovilo se.

Djape ja

08.07.2019 12:18

Narod neće više ljude kojima nije stalo do građana.

Marko

08.07.2019 12:28

Ceo sastav opozicije je tragi komican, srozali su se na najize lestvice svojim ponasanjem. Narodu je muka od njih.