Orlić: Pritisak Đilasa na državne organe!

Autor: Republika

Vesti

15.07.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić smatra da je u slučaju tužbe koju je protiv države najavio lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas reč o pritisku na državne organe.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Orlić

Đilas, kako navodi Orlić, kao da se trudi da svakog dana pronađe novi način da poruči da je iznad svega, te da za njega zakoni ne važe.

- Moraće da se navikne da za njega danas važe ista pravila kao i za svakog drugog, jer u Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka zakon važi za sve, povlašćenih nema, a odlučuje jedino narod - naveo je Orlić, a prenosi info služba Srpske napredne stranke.


Orlić navodi da Đilas ne može prevariti narod, te primećuje da on možda može da kupi svašta, "pa čak i neke političke stranke, ali znanje, politički kredibilitet i narodno poverenje u to ne spadaju".

Đilas je danas ušao u zgradu Uprave policije i zatražio da policija uzme izjavu od njega jer ga, kako je rekao, najviši državni funkcioneri optužuju za navodnu pljačku RTS i tvrde da je pokrenuta i istraga protiv njega.


On je dodao da je kampanja vlasti protiv njega prevršila sve mere i da je zato odlučio da tuži državu Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Cica

15.07.2019 16:15

Djilas je veliki lopov i lazov

Mara

15.07.2019 16:16

Djiki je dno dna

Milan

15.07.2019 22:10

Đilasa treba da je sramota što uopšte i misli da može sa takvim igrama da istakne sebe.

ana

16.07.2019 06:23

Djilas je to, ovo se i moglo ocekivati od njega.