Lider "Dveri" pljuvao, a onda molio Makrona za susret: Obradović težak licemer!

Autor: M. R. I.

Vesti

18.07.2019

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Dveri Boško Obradović pokazao je da je licemerje glavna karakteristika njegove politike. Njegov Savez za Srbiju na sva usta kritikuje i vređa francuskog predsednika Emanuela Makrona jer se nije sastao sa predstavnicima opozicije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boško Obradović

Lideri saveza pritom zaboravljaju na činjenicu da su sa molbom za sastanak zakasnili, ali zaboravljaju i svoju biografiju i ono što su radili protiv Francuske. Primer takvog ponašanja upravo je Obradović, koji je u srpskom parlamentu u jeku protesta Žutih prsluka u Parizu pozirao sa žutim prslukom. Tu se nije zaustavio, već je pred kamerama objašnjavao kako su protesti upereni protiv Makrona dobri.

Ovo nije bio jedini slučaj Obradovićevog udara na Makrona. Ponosno je stao uz Marin le Pen, Makronovu političku protivnicu, hvalio se tom zajedničkom fotografijom poručujući da će baš on biti taj koji će je dovesti u Srbiju.

Šef kabineta prvog potpredsednika Vlade Ivice Dačića Vanja Vukić za Srpski telegraf poručuje da opozicija svako malo pravi katastrofalne poteze.

- Ajde što se blamiraju svaki dan, nego što se brukaju i pred svetom. Potpuna konfuzija. Ovamo Boško Obradović navija za proteste protiv Makrona u Parizu, hvali se time i još paradira parlamentom u žutom prsluku, a sa druge strane se slika sa Marin le Pen, takođe Makronovom protivnicom, a onda Đilas kuka i moli za sastanak sa Makronom u Beogradu. Pa ja ne znam ko je ovde lud - pita Vukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mrsavi

18.07.2019 16:27

Ma kreten.

Mrsavi

18.07.2019 16:28

Kompletan!