Đurđev: Boško Obradović falsifikovanim papirima optužuje za falsifikovanje! Krajnje je vreme da država zaštiti ministra Stefanovića

Autor: Republika

Vesti

08.07.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom konferencije Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i Boška Obradovića da je Savez podneo krivičnu prijavu za falsifikovanje dokumenata protiv predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića jer je navodno falsifikovao fakultetsku diplomu oglasio se predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

- Boško Obradović pokušava na svaki način da destabilizuje nacionalnu bezbednost Srbije. Obradović falsifikovanim papirima optužuje poštene ljude za falsifikat. On i njegovi partneri su blokirali ulice Beograda, rušili javni medijski servis, a sada su odlučili da sa falsifikovanim papirima podnesu krivičnu prijavu protiv ministra Stefanovića. Napadaju njega lično, ali i ugledne profesore koji su bili članovi komisije koja je nostrifikovala ministrovu fakultetsku diplomu. Navodno poseduju podatke do kojih je došao nekakav Antikorupcijski tim Dveri. Papiri koje su predstavili javnosti su motorni falsifikat i država mora pod hitno da reaguje i procesuiran Obradovića. Taj tim Dveri ne predstavlja zvanični državni organ i ne može da optužuje i progoni građane ove zemlje kako im je volja. Država Srbija mora da se obračuna sa nekakvim paradržavnim organima – istakao je Đurđev.

On dodaje da stvari počinju da se izmiču kontroli i poziva državne organe da reaguju - krajnje je vreme da država zaštiti ne samo ministra Stefanovića, već i ugledne profesore i naučne radnike čiji se ugled blati na najprimitivniji način. Stefanović je već navikao da u takvoj atmosferi radi najbolje što može za narod i državu, pa čak i profesori čija se imena godinama provlače po raznim tabloidima, ali bojim se da su najveća žrtva studenti, čije će znanje i veštine zbog neodgovornog ponašanja Obradovića ponovo biti predmet sumnje – jasan je Đurđev.

- Juče je bio nasilnik u zgradi RTS-a, danas izigrava nekakvog detektiva, a sutra će raditi ko zna šta. Zato je krajnje vreme da državne institucije zaštite ministra Stefanovića i ostale građane – zaključio je Đurđev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading