"Verujem da će Boris želeti da čuje šta mislim"

Autor: Tanjug

Vesti

23.07.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da od novoizabranog britanskog premijera Borisa Džonsona očekuje dobar kontakt, odnosno da bude voljan da čuje šta "mali" imaju da kažu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- Nadam se da sada kada je postao glavni na Ostrvu da je ostao isti i da će razgovarati sa nama malima, kad god mi smatramo da je to važno i potrebno, a ja to ne tražim često - rekao je Vučić.

Kaže da mu je Džonson dobar poznanik.


- Nismo se mi mnogo družili, ali znamo se dugo, već osam godina, a upoznao sam ga i kada je bio na poziciji gradonačelnika Londona, pre ulaska u ''visoku politiku''  - kaže Vučić.

 

 

- Naši interesi se nekada podudaraju, nekada se razlikuju, ali ako išta mogu da kažem, mogu da kažem da ćemo imati siguran kontakt i nema sumnje da će Boris u svakom trenutku odgovoriti na poziv Srbije. Da li će njegov odgovor biti pozitivan ili negativan zavisi od interesa Velike Britanije - naveo je on..


Dodao je da se nada značajnijoj podršci Velike Britanije.

- Očekujem da ćemo u svakom trenutku mi moći da čujemo šta oni misle i da će Boris sigurno želeti da čuje šta ja imam da kažem. Bar do sada je to želeo, verujem da se nije promenio - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading