Ðurić očitao lekciju Vuku: Licemerni Jeremić pere savest napadajući Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

23.07.2019

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Ðurić izjavio je večeras da je Vuk Jeremić rešio Srbiju Kosova i Metohije, fabrika, ugleda, novca, vojske i sada pere savest napadajući predsednika Aleksandra Vučića koji se za KiM bori, fabrike dovodi i Srbiju uspravlja sa kolena.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Marko Đurić

- Bezobrazluk i licemerje Vuka Jeremića i njegovog tajkunskog kompanjona Dragana Đilasa je i do sada bilo poznato građanima Srbije, ali da Jeremić i njegova tajkunska bratija govore o tome da neko želi da se "reši“ Kosova i Metohije je neprevaziđeno - nešto tako besramno nije se čulo u dosadašnjem političkom i javnom životu Srbije - saopštio je Ðurić.

Navodi da je Jeremić taj koji je pre devet godina postavio katastrofalno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, a njegovo ime slavili su i juče po Prištini i Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i svi listom albanski separatisti, dok je štampa u Prištini i albanska javnost istoga toga Jeremića glorifikovala kao heroja koji im je dao potvrdu samoproglašene nezavisnosti.

 

 

- Čovek čiji su prijatelji, sponzori i poslovni partneri po zatvorima širom sveta, koji je umešan u mnoge njihove finansijske kriminalne radnje, koji prima novac iz stranih ambasada bez obrazloženja srpskog javnosti za koju kontrauslugu, ali i čovek koji je postavio granicu između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, prebacio pregovore iz UN u EU, na KiM doveo Euleks i razvlastio Kfor, uveo predstavnika samoproglašenog Kosova u UN, doneo niz nakaradnih i štetočinskih sporazuma za Srbe na KiM i Srbiji vezao i ruke i noge u daljim pregovorima, sada ima obraza da govori o tome da neko želi da se ''reši'' KiM  - kaže Ðurić.

Kako ističe, samo čovek bez stida i srama, sa takvim nasleđem, može da nastavlja da mizernim pokušajima obmanjuje i laže narod Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Natasa

24.07.2019 07:09

Lepo rečeno!

Vladan

24.07.2019 07:25

Jeremić za tri života ne može da opere obraz od sviz zlodela !

gaga

24.07.2019 08:11

Mislim da na Jeremićeve opaske više niko ne obraća pažnju.

Maja

24.07.2019 08:19

Jeremic vise i nema savest koju bi mogao da opere!