"Ristić i Jakšić bi da lažima manipulišu o stanju na Kosovu"

Autor: Tanjug

Vesti

31.07.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je danas da Slaviša Ristić i Marko Jakšić nastoje da lažima manipulišu o situaciji na Kosovu i Metohiji, u nadi da hiljadu ponovljenih laži mogu pretvoriti u istinu.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Srpska lista

- Od trenutka kada je počelo sabiranje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji oko politike predsednika Aleksandra Vučića i Srpske liste, i političko jačanje uloge Srba u procesima na Kosovu i Metohiji, poražene sluge zapadnih centara moći Slaviša Ristić i Marko Jakšić nastoje da lažima manipulišu o situaciji na Kosovu i Metohiji u nadi da hiljadu ponovljenih laži mogu pretvoriti u istinu - saopštila je SL.

Ristić i Jakšić, kako se kaže, paraziti na političkim telu Srbije, više od decenije su finansijski zloupotrebljavali pomoć srpske države Srbima na Kosovu i Metohiji, Srbe slabili, a sebe i svoje porodice finansijski jačali, a vrhunac svoje političke karijere pretočili u poznati film “Patriotska pljačka”.

- U nameri da pomognu određenim centrima moći u Prištini, sa kojima su imali direktne finansijske aranžmane, u vreme kada su tuđu decu koristili kao topovsko meso za skretanje pažnje javnosti sa svojih kriminalnih aktivnosti Jakšić i Ristić su među Srbima na Kosmetu dobili kodni naziv 3-5-7, što predstavlja iznos hiljada evra koje su po svedočenju građana njihovi pajtosi uzimali od građana i fiktivno ih zapošljavali - navela je SL.

 

 

Kako se kaže, pošto lopov u poštenje ne veruje, zato Jakšić i Ristić ne mogu da prihvate činjenicu da je predsednik Vučić omogućio zapošljavanje najboljih studenata medicine u zdravstvenim ustanovama na Kosovu i Metohiji, ali na transparentan i otvoren način, a ne kako je to radio ovaj dvojac kormilara.


- Ne treba zaboraviti ekonomsku računicu ili bolje reći pljačku u kojoj su u vreme Jakšića i Ristića stanovi za raseljene Srbe građeni po ceni koja je veća od 1.000 evra po kvadratnom metru, a da danas stanove po istom projektu, u trenutku kada je materijal za gradnju veći nego tada, Srbima gradimo za tri puta manju cenu - navela je SL.

Srpska lista pita da li je reč “Otadžbina”, koju ovaj dvojac zloupotrebljava, za njih sinonim za prevaru i laku zaradu, umesto najsvetiji termin kojim se simbolizuje ljubav prema državi koju su naši preci branili svojim životima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

31.07.2019 20:55

Mnogo novca je otišlo i ide na KiM,al valjda gde treba.