BOCAN HARČENKO ODGOVORIO ĐILASOVOJ RADI TRAJKOVIĆ: Ambasador otvorio veliko pitanje - ko je kriv za stradanje Srba na KiM!

Autor: Republika

Vesti

02.08.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata kao mrziteljka svega što je srpsko i žena koja ne bira uvrede kada govori o predsedniku Srbije, Rada Trajković je ponovo u želji da napakosti svim uspesima sadašnje vlasti, uvredila prijatelje Srbije i ljude koji daju podršku našoj zemlji na međunarodnoj sceni. Ovog puta to je novoimenovani ruski ambasador - Aleksandar Bocan Harčenko.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/youtube.com/RTV KIM
Aleksandar Bocan Harčenko nije želeo da ćuti na laži Rade Trajković

U brojnim tvitovima prepunim otvorene mržnje i nesitina kojima se pokušava spinovanje javnosti, Rada Trajković je pomenula i srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu koji je nazvala "ruskom vojnom bazom", što je neverovatno i kosi se sa načelima zdravog razuma, a potom je i optužila Aleksandra Vučića za "parčanje Srbije"!

 

Na ovaj tvit je reagovao ni manje ni više nego novi ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko koji, očigledno, nije mogao da ostane bez komentara na brutalne laži koje su iznesene o srpsko-ruskom humanitarnom centru...

On je napisao da su tvrde Trajkovićeve čista glupost!

 

Potom se osvrnuo i na komentare o proterivanju Srba iz Prištine i postavio konkretno pitanje svima onima koji samo znaju da kritikuju.

 

 

Zaključio je i da neki ljudi koji sebe nazivaju političarima vređaju Rusiju, ali da ne shvataju da time zapravo vređaju i svoj narod.

 

 

Ovo sučeljavanje stavova na društvenim mrežama još jednom je pokazalo bezobzirnost srpske opozicije jer su odmah po postavljaju novog ruskog ambasadora osuli paljbu na čoveka koji posle samo nekoliko dana na toj poziciji jasno pokazuje stavove po pitanju Kosova i pozicije Srbije u pregovorima i otvoreno podržava razvoj naše zemlje.

Bocan Harčenko je više puta ponovio da će vredno raditi na osnaživanju veze Srbije i Rusije i to se uostalom u svakom njegovom javnom nastupu može videti, pa je očigledno zbog toga vrlo brzo postao "trn u oku" mnogima. 

Osim toga, opozicija mu ne prašta saradnju i prijateljski odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading