Marjanović: Zaustavljeno Bastaćevo pljačkanje bazena

Autor: Tanjug

Vesti

03.08.2019

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je danas da je preuzimanjem sportskog centra na Dorćolu grad Beograd doneo dobru i važnu odluku za budućnost bazena kojom je sprečeno dalje rasipanje i rastakanje gradske imovine i resursa zarad, kako kaže, "propalih političkih eksperimenata Marka Bastaća".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Radoslav Marjanović

On je poručio predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću da je "prošlo vreme kada je sa svojim banditima besumučno pljačkao SRPC "Milan Gale Muškatirović" dok su radnicima mesecima kasnile plate". 

Marjanović kaže i da je prošlo vreme kada je bahato i nesposobno rukovodstvo bazena trošilo desetine miliona dinara na sumnjive javne nabavke i besmislena plaćanja grafičkog dizajna, kol centre i štampanje kojima su, kako navodi, finansirani recidivi Demokratske stranke u kome su danas okupljeni Dragan Đilas i Marko Bastać zbog čega je bazen i zapao u ogromne dugove koji su ugrozili normalno poslovanje bazena. 

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Bastać

- Drago mi je što je Bastać danas lično došao na bazen da čuje šta o njemu i njegovim lopovima misle zaposleni u sportskom centru koji su ga pitali gde je bio kada nisu primali plate, kao i koliko je rođaka i odbornika koji nikada nisu došli na posao zaposlio. Bilo je to bolno suočavanje odlazećeg predsednika opštine sa istinom. Biće ih još, a najvažnije će biti na martovskim izborima naredne godine - istakao je Marjanović, saopštio je Gradski odbor SNS.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Strahinja

03.08.2019 17:28

Mora se stati na put ovakvom bahaćenju Bastaća.

Aleksandar

03.08.2019 18:03

Bilo je i vreme.

Mira

03.08.2019 18:04

Narod vise nece trpeti pljackanje opozicije.

sasa

03.08.2019 22:20

@Mira - Opozicija nema vise sta da trazi na politickoj sceni Srbije