Jovanov: Hajka protiv Vučića zbog toga što je otkrio istinu

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov, potpredsednik GO Srpske napredne stranke tvrdi da su harangu protiv Aleksandra Vučića zbog toga što je dokazao kako je prisluškivan započeli Boris Tadić, a zatim Vuk Jeremić.

RepublikaFoto: Tanjug/J.Pap
Milenko Jovanov

U saopštenju koje je dostavljeno medijima Jovanov kaže da je hajka počela nakon što je Vučić dokazao i pokazao javnosti kako "žuti kartel prisluškivao političke protivnike". 

- Harangu je započeo Boris Tadić, a nastavlja je Vuk Jeremić, koji je i sam nedavno bio akter afere, nastale baš u vreme žute vlasti... a koji je najdirektnije dogovarao rušenje države u kojoj je živeo - naveo je Jovanov. 


Primećuje da strah koji pokazuju Tadić, Jeremić i "ostale glavešine žutog kartela" pokazuju da građani Srbije nisu ni svesni šta su sve oni radili na štetu države.

- Ali su oni i te kako svesni i zato je njihov strah od otkrivanja istine ogroman - zaključio je Jovanov.

Upitan o "aferi prisluškivanje", lider Narodne stranke Vuk Jeremić danas je rekao da je više nego očigledno da "naprednjački režim prati i prisluškuje političke neistomišljenike u sklopu obračuna sa njima i dodao da je to jedan od razloga zbog kojih Srbija više nije slobodna država u izveštajima međunarodnih organizacija". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Bojan

04.08.2019 16:04

Zahvaljujući Vučiću Srbija je mnogo napredovala, i dalje napreduje, ali je i značajno povećala svoj ugled i poziciju u svetu.

Marija

04.08.2019 16:20

Istina najvise boli i zato oni toliku hajku na predsednika ali to ima kontra efekat al na njih.

Katarina

04.08.2019 16:30

Predsednik radi pošteno i časno i nema šta da krije za razliku od opozicije.

SlobodanBG

04.08.2019 16:38

Vucic je uvek govorio istinu. Zato je tu i gde jeste. Vucic je uzdigao Srbiju visoko!