Vulin u Batajnici: Vojska Srbije će nastaviti da ulaže u obuku

Autor: Tanjug

Vesti

12.08.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Centar za obuku Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, gde je poručio da će Vojska Srbije svake godine sve više ulagati u obuku, veštine i znanja.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

- VS će svake godine sve više ulagati u obuku, u veštine i znanja koje su nam potrebne i zahvaljujući tome ćemo moći da kažemo da smo u stanju da ne samo da garantujemo bezbednost na čitavoj teritoriji naše zemlje, već da budemo čuvari mira na čitavom Balkanu - naglasio je Vulin.

Prema njegovim rečima, Vojska Srbije se intenzivno oprema, naoružava i jača i u nju se ulaže posle čitavih decenija namernog i planskog zapostavljanja i zanemarivanja, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

- Vojska Srbije ulaže u svoje pripadnike, ulaže u svoju obuku i Vojska Srbije jeste institucija kojoj u Srbiji najviše verujuc - rekao je Vulin naglašavajući da to svakako nije bez razloga. 


Kako je dodao, Vojsci Srbije se veruje zbog njenih ljudi, njihovog znanja, njihove vrline i vrednosti. 

- Vojska Srbije će nastaviti da ulaže u obuku i svake godine ćemo imati zahtevniji i ambiciozniji plan i više ljudi koje ćemo obučavati, bilo da je u pitanju rezervni sastav ili vojnici na služenju vojnog roka -  rekao je Vulin i dodao da će se nastaviti i sa ulaganjem u sticanje novih znanja starešina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading