ŠKORO: Pupovac po uzoru na Vučića pojačava tenzije

Autor: jutarnji.hr

Vesti

24.08.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat Miroslav Škoro na Facebooku je reagovao na nedavne izjave predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i saborskog zastupnika Milorada Pupovca o nedavnom napadu na pripadnike srpske zajednice kod Knina. Biće da se hrvatska "elita" utrkuje ko će više da "udari" na Vučića ne bi li se domogli vlasti.

RepublikaFoto: youtube.com/Hrvatska radiotelevizija
Miroslav Škoro

Najbolji Hrvat je onaj koji ga najviše oplete. Ne postoji drugi način sem tog. 

Evo šta je tim povodom Škoro objavio:

"Značajna je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srpskog predsednika Vučića.

Umesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac doliva ulje na vatru i očigledno želi da profitira na napadu na hrvatske građane koji je za svaku osudu. Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti. Politika je, kako je govorio moj profesor Lauc, "toplo srce, hladna glava i čiste ruke".

Očito je g. Pupovac, kao hrvatski političar, inspirisan za ovakve istupe na velikosrpskom derneku na Fruškoj gori. Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo gromoglasna tišina njegovog glavnog koalicionog partnera, koji šutke prelazi preko takvih izjava", napisao je Škoro.

Nešto im se mnogo ne dopada kod Vučića, a s' obzirom na to koliko nas vole, biće da on ipak nešto dobro rade.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Vesna

24.08.2019 11:54

Niko nije zatrovani mržnjom kao hrvati.

Niki

24.08.2019 12:21

Prikuplja jeftine političke poene.

Novica

24.08.2019 13:01

Škoro kao i predsednica Hrvatske Kolinda napadima na Srbe imaju jedan jedini cilj da žele da dižu sebi rejting napadajući Aleksandra Vučića, valjda time ubeđuju građane Hrvatske da su oni najveći Hrvati sramota.

Dejan

24.08.2019 13:07

Sve dok Hravati budu zatrovani mržnjom, njihov najveći uspeh će biti članstvo u EU.