Vulin: Ne treba pridavati veliki značaj najavi bojkota izbora

Autor: Tanjug

Vesti

27.08.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da danas da ne treba pridavati veliki značaj najavljenom bojkotu parlamentarnih izbora dela opozicije, jer svako odlučuje o svojim političkim potezima, ali konačni sud daju građani na izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

On je za TV Pink naglasio da ideja o bojkotu nije nova, da je Demokratska stranka devedesetih godina bojkotovala izbore i da je nakon toga njihov predsednik Zoran Ðinđić rekao da im više neće "pasti na pamet" da tako nešto ponove.

- Svako ima pravo da odlučuje o svojim političkim potezima. Što se mene tiče mogu da bojkotuju, ne vidim nikakav problem u tome. Ne bih ja tome pridavao preveliki značaj. Ako nećete da se proverite pred biračima, vi se proveravajte unutar svojih političkih organizacija, to je vaše pravo - rekao je Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

Kako kaže, građani Srbije na izborima kažu šta misle o svakom političaru i taj sud se ne može izbeći. 

- Mi smo spremni, imamo sa čim da izađemo na izbore. Oni koji nemaju neka sami odlučuju, možda je i bolje za njih da ne izlaze za izbore i sačuvaju samopoštovanje - naveo je on.

Vulin je ocenio da je javni život u Srbiji postao zagađen mržnjom, a da su uvrede prema porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića postale deo vokabulara koji je dopušten.

Kaže da Vučić smatra da to treba izdržati i dodaje da on sa tim nije saglasan i da je država dužna da zaštiti predsednika i njegovu porodicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading