Ana provalila da je Boško gej i preporučila mu film o ljubavi između dvojice kauboja

Autor:

Vesti

31.08.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić razvalila je Boška Obradovića, lidera Dveri, i uzvratila mu udarac, i to tamo gde ga najviše boli. Naime, na upućene uvrede i prozivke, predsednica Vlade primetila je da je Obradović postao nežna duša koje sve više komentariše izgled i stil muškaraca.

RepublikaFoto: youtube.com/Trailer Chain /Pixabay.com/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nema šanse da ostane ravnodušan posle ovog filmskog klasika

Nekadašnji zagovornik zabrane održavanja parade ponosa i isticanja vrednosti porodice dobio je odgovor koji je i zaslužio, te je iz fajta sa premijerkom izašao poražen. Pozdravljajući Obradovićevu promenu i poštovanje LGBT populacije, premijerka je lideru Dveri poručila da pogleda film o ljubavi između dvojice kauboja.

Kavgu je započeo Obradović, koji je statusom na Tviteru pokušao da isproziva predsednicu Vlade Srbije.

- Ana Brnabić ima potencijal da postane odvratnija (u moralnom, ne u fizičkom smislu) od Aleksandra Vučića. AV je dobio svog ženskog dvojnika. Njih dvoje kao da su menjali pol: ona je više muškarac, on je više žena. Ovi ljudi misle da mogu šta i dokle hoće. Njihov pad biće strmoglav! - napisao je Obradović.

Premijerka primetila da je Obradović nežan cvet koji sve više brine o izgledu i stilu drugih muškaraca

Na to mu je Brnabićeva očitala lekciju i pohvalila ga za tanana osećanja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ana Brnabić

- Vidim da je moja "muževnost" dosta uznemirila Boška Obradovića. Izgleda da sam rekla nešto što je povredilo nežna osećanja ovog delikatnog cveta, koji začuđujuće mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu Aleksandra Vučića i modnom stilu Siniše Malog. Podrška - napisala je Ana Brnabić na svom profilu na Tviteru.

Predrag Azdejković, gej-aktivista: Boškić je postao nežniji otkako se odvojio od onih svojih divljaka i pridružio se Draganu Đilasu

Da poruka bude jasnija, premijerka je uz tvit tagovala i film "Brokeback Mountain", u kojem se govori o dvojici kauboja koji se upoznaju i zaljubljuju jedan u drugog.

Boškić kako vreme prolazi postaje sve nežniji i osetljiviji

RepublikaFoto: Tanjug
Predrag Azdejković

Sve ovo zabavilo je i gej-aktivistu Predraga Azdejkovića, koji je za Srpski telegraf rekao da je očigledno da "Boškić kako vreme prolazi postaje sve nežniji i osetljiviji".

- Premijerka je u poslednje vreme jako duhovita, nedavno je i Pajtića slično spustila na društvenim mrežama, što mi je posebno drago. Istim stilom je malo spustila i Boška. Jeste on nežni cvetić, duša naša nežna - tvrdi Azdejković.

Pored toga navodi da mu je posebno zanimljiv trenutak u kojem je došlo do ove promene.

- Interesantno je kako je postao nežniji otkako se odvojio od onih svojih divljaka i pridružio se Draganu Đilasu - smatra Azdejković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mikica

31.08.2019 14:54

Bosko,molimo te da tuzis sve govnare koji te vredjaju.A zene ove zemlje ,naravno so normalne ne one placenice sa one nesrecne strane kazu ti da ti sam vredis kao svi muskarci koji su kod njih.Tvoja dlaka na glavi vredi ko 1000 tih njanjavaca.Pojedinci kad progovore neznas da li musko ili zensko.Fuj.

Zara

31.08.2019 16:25

Lepo mu je odgovorila.

Neki_Nenad

31.08.2019 18:46

Ana mu je zaista lepo rekla.