Vesić: Đilasovi plaćenici ne mogu da prežale što je otvoren Trg republike

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.08.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je da u današnjem incidentu u centru grada ima elemenata krivicnog dela kao i prekršaja, i da "Đilasovi plaćenici ne mogu da prežale zato što je otvoren Trg republike".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

- Pogledajte kako su divljaci Bastać i Jovanović fizicki napali gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i novinara koji je pokušao da snimi njihovo divljanje. Ne mogu ovi ludaci i Đilasovi plaćenici da prežale zato što je otvoren Trg republike. Ima ovde elemenata krivicnog dela kao i prekršaja, ali u svakoj zemlji bi ova dva nasilnika i ludaka odveli pravo u ludnicu - napisao je na Fejsbuk profilu Vesić.

Na danas otvorenom za pešake i saobraćaj Trgu republike došlo je do incidenta kada su predsednik opštine Stari grad i Marko Bastać i odbornik NS Nikola Jovanović presreli i verbalno napali predstavnike gradske uprave prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa", koji je takođe danas počeo sa radom. 

Bastać i njegove pristalice su se najpre okupili na Trgu republike, na najavljenu "poslednju blokadu" Trga, gde su upalili baklje, žviždali i skandirali, a nakon toga se uputili za kolonom vozila "Vrabac servisa", u trenutku kada je prolazio Čika Ljubinom ulicom i verbalno se sukobili sa funkcionerima SNS.

Kako je u Čika Ljubinoj bio i odbornik SNS Nemanja Joksimoviću, Bastać, praćen pristalicama, verbalno ga je napao, pitajući koliko je koštala rekonstrukcija Trga, gde ide novac građana...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading