Sramota opozicije u Kuršumliji: Pretili da će da ruše koševe na dečjem igralištu!

Autor:

Vesti

04.09.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, donela kao poklon košarkaške table za igralište u jednoj školi u Kuršumliji, teško da je iko pomislio da bi "zabrinuti opozicioni građani" mogli ovaj put da pribegnu nasilničkim i rušilačkim đilasovskim metodama, ali avaj, protivnici vlasti dotakli su dno, možda i najdublje do sada!

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Tamara i Aleksandar Vučić

Naime, nedugo pošto su table postavljene, a deca dobila priliku da usred trajanja Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini ponavljaju bravure Nikole Jokića, Miroslava Raduljice, Nemanje Bjelice ili Bogdana Bogdanovića, pojavili su se simpatizeri pojedinih opozicionih stranaka, koji su počeli da prete da će srušiti koševe!

- Bili su besni, počeli su da uraliju i da pljuju, da viču da će srušiti koševe! I to zato što je table donela žena predsednika Vučića?! - u neverici je za portal Republika rekao jedan od svedoka nemilog događaja. - Izgledalo je kao da su bili pijani, takvo divljaštvo je teško opisati.

Direktor škole je posle tih pretnji tražio da se table skinu iz straha da huligani ne naprave štetu, što je i učinjeno, ali su ti isti simpatizeri opozicije počeli da slikaju igralište bez tabli i počeli da kače snimke na društvene mreže, pričajući kako su table donate samo zbog reklame i slikanja! Neki od njih, naravno bez punog imena i prezimena, okačili su i video snimke, poput ovog iz nastavka teksta:

 

 

Međutim, iz škole su izgleda sačekali da se pristalice Đilasa, Jeremića i Obradovića otrezne, računajući da će koševi tada biti bezbedni. I evo, samo dan kasnije posle orgijanja huligana, table su na koševima, što potvrđuju i jutrošnje fotografije iz Kuršumlije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ako koza laže, rog ne laže: Table na koševima u Kuršumliji
RepublikaFoto: Srpski telegraf

Samo, prateći ponašanje nekih opozicionih lidera, njihove pozive na nasilje i na rušenje, pitanje je - dokle će te table i ti koševi biti bezbedni od nasilnika čija je jedina politika da mrze sve što radi predsednik Aleksandar Vučić, ili što je još gore u ovom slučaju - njegova supruga, pa makar to bilo u okviru humanitarne akcije?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
ceca

04.09.2019 11:23

Opozicija treba da prestane sa nasiljem.

ceca

04.09.2019 11:24

Narod neće dozvoliti da se nasiljem osvaja vlast u Srbiji.

Djape ja

04.09.2019 11:52

To im je uža specijalnost da lažu ruše i uništavaju.

Bojan

04.09.2019 12:07

Sramota, opozicija svoj bes, nemoc i frustracije iskaljuje na slabije, zene i decu.