Stefanović u Boljevcu: Prioritet podmlađivanje policijskog kadra

Autor: Tanjug

Vesti

13.09.2019

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa policijskim službenicima Policijske stanice Boljevac o ostvarenim rezultatima, aktuelnim problemima sa kojima se suočavaju u radu, ali i o merama koje je potrebno preduzeti kako bi njihov rad bio još efikasniji.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Stefanović je u razgovoru sa policajcima istakao da će Ministarstvo nastaviti dalju modernizaciju policije, kroz nabavku nove opreme, vozila i uniformi za policajce i vatrogasce, čime se, kako je naveo, stvaraju uslovi da policija bude još efikasnija i spremnija da odgovori na sve izazove, navodi se u saopštenju MUP Srbije.

Prema Stefanovićevim rečima, jedan od prioriteta u narednom periodu biće i podmlađivanje policijskog kadra, kroz prijem novih kolega iz Centra za osnovnu policijsku obuku.

Ministar je ukazao da je stanje bezbednosti u ovom mestu dobro i pohvalio rad policijskih službenika u Boljevcu, istakavši da od njih u narednom periodu očekuje još više rada i zalaganja u borbi protiv svih vidova kriminala, posebno na suzbijanju imovinskih delikata.


- Potpredsednik Vlade Republike Srbije sastao se i sa predsednikom opštine Boljevac Nebojšom Marjanovićem i njegovim saradnicima sa kojima je razgovarao o investicijama u komunalnu i putnu infrastrukturu - saopšteno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading