Vučić u klinču sa Skotom: Evo zašto!

Autor: Republika

Vesti

15.09.2019

09:11 >> 09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom govora na obeležavanju 75. godišnjice operacije Halijard, predsednik Srbije priznao je da se više puta dešavalo da se tokom razgovora sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom posvađa.

RepublikaFoto: Predsedništvo Srbije
Kajl Skot i Aleksandar Vučić

Vučić je rekao da postoji tema oko koje njih dvojica nikada ne mogu da se slože, iako je važno da budu otvoreni za razgovore kao što i jeste bio slučaj uvek dosad.

Predsednik Srbije priznao je da su razmene mišljenja između njega i Skota često bile veoma žustre. Kako je i sam rekao, umeli su da se posvađaju i to upravo zbog stava Amerike po pitanju Kosova.

Kako je Vučić naglasio, to je tema oko koje se nikada neće usaglasiti. 

Predsednik Srbije je rekao i da je čuo kako se ambasadoru jedan čovek na svečanosti oobratio i rekao mu "pogrešili ste oko Kosova". Vučić je naglasio da je to normalno i da tako svaki Srbin misli, ali da je veoa ponosan na svoj narod što je Američki ambasador dočekan u zdravoj atmosferi i što nijednim gestom, ni povikom nije uvređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Vladimir

15.09.2019 09:29

Predsednik Vučić je potpuno u pravu,teško da ćemo se ikada sa Amerikancima složiti po pitanju KiM.

Tresimesi1

15.09.2019 09:32

Amerika nije ono što je bila.Zapravo postavlja se pitanje da li je ona uopšte ikada bila naš saveznik. Samo je gledala svoje podle interese.

ceca

15.09.2019 09:44

Srpsko ime se sa ponosom spominje .

ceca

15.09.2019 09:46

Srbija nikad ne moze podrzati stav SAD po pitanju Kosmeta.