MALO SE ZANEO: Šta je Tadić hteo da kaže?

Autor:

Vesti

15.09.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sastanku opozicije, bivši predsednik DS i sadašnji predsednik Socijaldemokratske stranke se govoreći o bojkotu izbora zaneo, pa ni sam na kraju nije siguran šta je hteo da kaže. A sudeći po komentarima na njegovom Tviteru, ni drugima nije bilo jasno šta je želeo da poruči.

Foto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ
Boris Tadić

Bojkot izbora može da ima dva svoja lica, vi bojkotom možete biti i za Vučića i protiv Vučića, kao i načinom nastupanja na izborima, možete biti i za Vučića i protiv Vučića. Mi imamo iskustvo i pobede i poraza. Ja moram da vas upozorim, oni koji misle da su time što su rekli da su oni za bojkot, rekli da su oni protiv Vučića, mogu biti i za Vučića.

Jedan od najmanje pohvalnih je sledeći komentar: "Ti si druže sam sa sobom u konfliktu. Skokni do Kovina ili Gornje Toponice".

Ne verujemo da se ovaj komentar dopao nekome ko je po zanimanju psiholog kao što je Tadić, ali nije loše da se s vremena na vreme i psiholozi preispitaju pre nego što nešto izgovore, pogotovo javno. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Ivana

15.09.2019 14:59

Tadica odavno niko ne slusa,on je pokazao ko je, dok je bio na vlasti!!!

Helena

15.09.2019 15:34

Tadic kako je vodio DS tako je i prosao.

Jana

15.09.2019 15:34

Ma ni on sam ne zna sta prica.

Rule

15.09.2019 16:07

Tadić se izgubio ko magarac u magli.