Vesić Ðilasu: Ko je poslao demonstrante pred moju zgradu da prete linčovanjem?

Autor: Tanjug

Vesti

16.09.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić upitao je danas jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa - ko je u subotu, 14. septembra, oko 20 sati, poslao demonstrante pred zgradu u kojoj živi da ga vređaju, pale baklje i pozivaju na linč njega i njegove porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/Oksana Toskic
Vesić/Đilas

- Da li on stoji iza toga pošto je on organizator tih demonstracija - zapitao je Vesić uz opasku da Ðilas stalno govori o tome kako ga ljudi vređaju zbog, kako kaže, istine koju govorimo o njemu.

- Pitam odakle im ideja da pošalju demonstrante ispred moje zgrade i da rade to što su radili, odnosno da pozivaju na linč mene i moje porodice, što se desilo 14. septembra, oko 20 sati - rekao je Vesić novinarima ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, gde je danas imao suđenje sa Ðilasom.


Kako je dodao, nijedan "Ðilasov mediji nije objavio vest o demonstrantima pred njegovom zgradom, već je to ostalo sakriveno, kao da nije ni desilo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Petar

16.09.2019 11:56

To je jedino sto Djilas zna da vredja i da preti nista vise....

Helena

16.09.2019 11:58

Djilas preti svima koji ne misli kao on.

Miki

16.09.2019 11:59

Ovo je necuveno i van svake pameti.

Jana

16.09.2019 12:00

Djilas ko bi drugi,a on uvek nasilnike koristi za prljav posao.