PAO DOGOVOR PREKO TELEFONA : Sastanak Vučića i Palmera u narednih 10 dana

Autor: Tanjug

Vesti

16.09.2019

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se ponovo sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država Metju Palmerom u narednih 10 dana, dogovoreno je večeras u telefonskom razgovoru predsednika Srbije i američkog zvaničnika.

Foto: Tanjug/D. GOLL
Palmer i Vučić

Vučić je tokom razgovora, koji je nastavak njihovog nedavnog sastanka u Njujorku, ponovio da će Srbija nastaviti da se zalaže za postizanje stvarnog i održivog kompropisa u rešavanju pitanja Kosova i Metohije uz zaštitu interesa tamošnjih Srba, kao i očuvanje državnih i nacionalnih interesa Srbije.

Dvojica sagovornika su razgovarali i o sveukupnoj regionalnoj situaciji i saglasili se da su mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu od suštinske važnosti za politički i ekonomski napredak celog regiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Sandra

16.09.2019 17:51

Predsednik se svim silama bori za interese Srbije.

Darko

16.09.2019 18:04

Važan sastanak za Srbiju, nadamo se da će i ovog puta biti uspešan za nas

Nastasja

16.09.2019 18:04

Najvažniji je mir i stabilnost u regionu,a Srbija se najviše i zalaže za to samim tim što i pored dosadašnjih prepreka se trudi da postigne dogovor sa KiM.

Dragan

16.09.2019 18:05

Neophodno je održati mir, kako na Kim, tako i u čitavom regionu, a za to je neophodno ukidanje taksi.