Marinika pušta Vuka niz vodu! Đilasova funcionerka se ogradila od Jeremića

Autor:

Vesti

23.09.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i jedna od njegovih najbližih saradnica, ogradila se od lidera Narodne stranke Vuka Jeremića. Ona je, gostujući na TV Prva, jasno dala do znanja da ne podržava njegove stavove.

RepublikaFoto: printscreen/N1/Tanjug
Marinika Tepić / Vuk Jeremić (okvir)

Tepićeva, koja je srpska rekorderka po broju stranaka koje je promenila, nije se ni potrudila da sakrije da se njeni, pa samim tim verovatno i Đilasovi stavovi, razlikuju od Jeremićevih. U jednom trenutku voditeljka je citirala Jeremićeve reči da je bojkot najbolji način da se spreči priznanje nezavisnosti Kosova i upitala Tepićevu: - Da li je bojkot zbog izbornih uslova ili zbog Kosova?

Na to je Đilasova saradnica poručila da je SSP u bojkotu bez dileme zbog izbornih uslova, te obrazložila da je to zato što "izbora u Srbiji nema već sedam godina".

Na insistiranje voditeljke da odgovori da li se slaže sa porukom Jeremića, Tepićeva je rekla da je ona iz SSP, te istakla da oni pričaju o slobodnim izborima. - Vi ne stojite iza izjave Vuka Jeremića? - ponovila je voditeljka. Tepićeva je, međutim, izbegla konkretan odgovor i ponovila da SSP bojkotuje zbog izbornih uslova, praktično potvrđujući da je tačna konstatacija voditeljke.

Istovremeno, ovu emisiju, u kojoj je, pored Tepićeve, gostovala članica Glavnog odbora SNS Bojana Radaković, promoterka Đilasovog i Jeremićevog Saveza za Srbiju Biljana Lukić iskoristila je da izvređa Radakovićevu i voditeljku. Ona je tako sjajnu pravnicu (pogledajte okvir) nazvala prostitutkom, a voditeljku krvoločnom hijenom.

- Ukoliko vam je pao pritisak, vratite Prvu (oko 10.20) i pogledajte "dijalog" Marinike Tepić sa SNS prestitutkom i SNS boticom. Nespretna beba hijena i njena krvoločna "mama" - "voditeljka" u histeriji što Marinika govori ono što nacija ne sme da čuje - napisala je Lukićeva na Tviteru. E. S. T.

Izvređala ženu koja je završila studije sa 8,85

RepublikaFoto: youtube.com/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal
Biljana Lukić

Koliko je Biljana Lukić promašila temu, svedoče i podaci iz biografije gošće u emisiji Bojane Radaković, koju je brutalno izvređala. Članica GO SNS, naime, završila je pravni fakultet za tri i po godine, i to sa prosekom 8,85. Takođe, ima i master i završen pravosudni ispit, a trenutno je na doktorskim studijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading