Vesić: Đilase, dođi sam sledeći put ako si baja!

Autor:

Vesti

22.09.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice i aktivisti Saveza za promene ponovo ispred kuće u kojoj sa porodicom živi zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Demonstranti su nosili transparente protiv gradske vlasti i posebno Vesića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

- Pre nekoliko dana sam pitao na suđenju Dragana Đilasa ko je poslao njegove demonstrante ispred moje zgrade. Smejao se cinično i rekao kako on nema veze s tim. Naravno da ima veze jer je organizator tog događaja narkoman Branko Miljuš, više puta bezuspešno lečen i direktor Đilasovog i Miškovićevog lista Pres. Što se mene tiče, za Đilasa i Miljuša imam istu poruku koju sam dao i onom potrčku crnogorskih mafijaša u Beogradu Bastaću. Ja pred vaše kuće neću nikoga slati, a vi, heroji, ne morate da se krijete iza plaćenika nego dođite sami. Samo da vas upozorim ugrozi li bilo ko nekog člana moje porodice nećete biti u prilici da to ponovo radite - poručio je zamenik gradonačelnika i nastavio:

- Ovako Đilas zamišlja demokratiju. Linč nad svakim ko mu se suprotstavi. Kako šalje svoje plaćenike pred moju kuću tako je pretio opozicionim poslanicima koji nisu hteli da napuste parlament da će im čitati imena sa kamiona i slati huligane pred njihove stanove. Ali tako se ponaša neko ko ima traume iz detinjstva, a Đilas ih baš ima pa sada leči svoje frustracije jer misli da je baja. E, pa sledeći put dođi, bajo, sam ispred moje kuće, bez telohranitelja, da vidimo koliko si to hrabar.

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović među prvima je osudio ponašanje opozicije.

- Pošto su počeli na kućne pragove da nam dolaze, pitam se šta sledi posle toga? Da neće likvidacije da pokrenu? Da neće porodice da nam maltretiraju? Gde je granica tom ludilu - napisao je on na Tviter nalogu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se demonstranti okupljaju pred porodičnom kućom Gorana Vesića. Ista grupa ljudi, naime, prošle sedmice, predvođena Brankom Miljušom, saradnikom predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, bila je pred Vesićevom kućom i on je tada zatražio od Dragana Đilasa da odgovori da li je on organizovao njihov dolazak na njegovu adresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Jovana

22.09.2019 18:20

Đilas sve što radi samo pokazuje da je jedna obicna kukavica i seka Persa.

Aca

22.09.2019 18:21

Dosao bi on kada bi smeo...

Nikoletka

22.09.2019 18:24

Ne moze on sam ni do toaleta a gde sam da krene,najlakse je platiti i poslati svoje operativce dok on sedi.

Laki

22.09.2019 18:26

Djilas nikada nije ni za šta nije imao hrabrosti, jedino je istu imao kada je trebalo da se kradu pare naroda.